Info over aanmelding/reserveren van de pup. 

De pups worden bij ons in huis geboren. Zij worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd met mensen, (kleine) kinderen, andere dieren en huiselijke geluiden. 

Het karakter van een Bullmastiff vinden wij heel belangrijk, onze honden zijn uiterst betrouwbare en lieve honden , een goede basis voor lieve pups. Tevens streven wij ernaar gezonde pups te fokken. Hierbij hanteren wij alle gezondheidseisen die gesteld worden door de Bullmastiff Vereniging Nederland waar we ook lid van zijn. Onze kennel is geregistreerd bij de Raad van Beheer.

Als u interesse heeft in een pup, kunt u ons dit het beste per e-mail kenbaar maken. Het is mogelijk om een afspraak maken om langs te komen, zodat u kennis kunt maken met onze lieve honden. Als u op de wachtlijst gezet wilt worden, vragen wij een voorschot waarna u op de wachtlijst wordt gezet.  

Als de pups zijn geboren sturen wij u een e-mail om u op de hoogte te stellen. Wij nodigen u uit voor een kennismakings- en informatie gesprek. Als daar wederzijds een goed gevoel bij is maken we de reservering definitief. De kennismaking plannen wij als de pups ongeveer 3-4 weken oud zijn want eerst heeft de moeder met pups de rust nodig. 

Mensen die bij de desbetreffende nest niet in aanmerking komen voor een pup of er voor kiezen om geen pup uit de nest te nemen, kunnen ervoor kiezen om op de wachtlijst gezet te worden voor de volgende nest of krijgen het voorschot teruggestort. 

Tijdens dit bezoek zullen wij een uitgebreide voorlichting geven over gezondheid, opvoeding, gedrag, beweging en alle zaken die belangrijk zijn om de pup een goede start te geven. Ook is er dan voor iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen.  

Rond de 5de week maken wij een afspraak, zodat jullie de pups kunnen zien, knuffelen en eventueel keuze kunnen maken wie jullie nieuwe vriendje/vriendinnetje wordt. 
 
De pups worden ongeveer rond de 6de week gechipt door de Raad van Beheer. Tevens worden ze meerdere keren ontwormd en op 6 weken ge├źnt en nagekeken door de dierenarts. 

De pups mogen met 8 weken mee naar hun nieuwe huis. Deze leeftijd vinden wij erg belangrijk gezien de socialisatieperiode.  

Wij maken gebruik van een koopcontract.  

De aanschaf van een pup moet een weloverwogen beslissing zijn, denk hier vooraf goed over na.