Over ons:


Mijn naam is Raimon Saldana en ik woon met mijn vrouw, twee kinderen en twee zeer lieve bullmastiff teefjes in Duiven. Ik wil u eerst iets vertellen over het ontstaan van onze kennelnaam El Valor de la Vida, vrij vertaald: 'De waarde van het leven'. Voor ons heeft dit een diepe betekenis en emotionele lading wat niet alleen staat voor onze liefde voor onze honden, maar ook voor het leven in het algemeen. Geniet van de kleine  dingen in het leven! 

Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn vrouw en ik jaren geleden op zoek waren naar een hondenras dat aansloot bij onze wensen en verwachtingen. Een hondenras dat staat voor betrouwbaarheid, erg lief is voor de kinderen, maar ook huis en haard kan beschermen als het daadwerkelijk nodig is. Heel toevallig ontdekten wij op het internet de bullmastiff kennel waar wij uiteindelijk onze lieve honden hebben gekocht. Wij zagen mooie grote honden met zwarte maskers, mooie kampioenshonden  met een sterke genetische lijn. Wij gingen op bezoek en op het moment dat wij deze honden zagen, waren mijn vrouw en ik verkocht en 100% gevallen voor dit uitzonderlijke en geweldige ras met een mooi uiterlijk en nog beter karakter. 

Onze eerste aanwinst is Luna geworden en niet veel later kwam Indy. Wat ons betreft zijn wij gezegend met deze twee lieve dames en maken zij ons gezin compleet, want zo kijken wij immers naar onze honden. Het is en blijft een gezinslid waar je rekening mee moet houden en waar je verantwoordelijkheid voor moet dragen. 

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u ook eerst kennis wilt komen maken met onze lieve honden.