Info over aanmelding/reserveren van de pup. 

De pups worden bij ons in huis geboren. Zij worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd met mensen, (kleine) kinderen, andere dieren en huiselijke geluiden. 

Het karakter van een Bullmastiff vinden wij heel belangrijk, onze honden zijn uiterst betrouwbare en lieve honden , een goede basis voor lieve pups. Tevens streven wij ernaar gezonde pups te fokken. Hierbij hanteren wij alle gezondheidseisen die gesteld worden door de Bullmastiff Vereniging Nederland waar we ook lid van zijn. Onze kennel is geregistreerd bij de Raad van Beheer.

Als u interesse heeft in een pup, kunt u ons dit het beste per e-mail kenbaar maken. Het is mogelijk om een afspraak maken om langs te komen, zodat u kennis kunt maken met onze lieve honden. Als u op de wachtlijst gezet wilt worden, vragen wij een voorschot waarna u op de wachtlijst wordt gezet.  

Als de pups zijn geboren sturen wij u een e-mail om u op de hoogte te stellen. Wij nodigen u uit voor een kennismakings- en informatie gesprek. Als daar wederzijds een goed gevoel bij is maken we de reservering definitief. De kennismaking plannen wij als de pups ongeveer 3-4 weken oud zijn want eerst heeft de moeder met pups de rust nodig. 

De pups worden ongeveer rond de 6de week gechipt door de Raad van Beheer. Tevens worden ze meerdere keren ontwormd en op 6 weken ge├źnt en nagekeken door de dierenarts. 

De pups mogen met 8 weken mee naar hun nieuwe huis. Deze leeftijd vinden wij erg belangrijk gezien de socialisatieperiode.  

Wij maken gebruik van een koopcontract.  

De aanschaf van een pup moet een weloverwogen beslissing zijn, denk hier vooraf goed over na.